HISTÒRIA

PATROCINADORS

BLACKS&GREENS

AVÍS LEGAL

Mitjançant l'accés i l'ús de blacksandgreens.com l'usuari manifesta el seu acord de forma expressa, plena i sense reserves a les condicions i instruccions publicades en el moment de l'accés.

 

L'accés és totalment gratuït i no requereix de cap inscripció o registre previ, excepte quan això sigui necessari per a la prestació d'un servei. En aquests casos, es demanarà la inscripció o registre de l'usuari i la prèvia acceptació de determinades condicions que poden complementar i/o modificar aquestes condicions generals.

 

+ Informació

Carrer de Jaume I  • (08470) Sant Celoni

T. 610 867 981

www.blacksandgreens.com

clubesportiu@blacksandgreens.com

MountainBike

Running

Pàdel

La nostra història es remunta a la fi del 2.011, quan ens ajuntàvem uns quants amics per sortir a "pedalejar". Durant aquestes sortides per les nostres muntanyes vam anar descobrint altres grups de ciclistes. Una enveja sana va començar a córrer per les nostres venes quan avançàvem a aquests col·lectius i els vèiem a tots ben conjuntats i engalanats amb els seus millors vestits. En aquest punt vam dir, per què nosaltres no podem ser com ells?

 

Vam començar a buscar idees per al nom, escut i mallot fins a trobar un que ens va convèncer. El nostre nom i emblema és un homenatge a una tradició de la Festa Major del nostre poble. En ella els “Senys”, identificats pel color verd i representant el Montseny, i els "Negres”, identificats pel color negre i representant el Montnegre, combaten per ser nomenats vencedors de la Festivitat.

 

Som una gran família que no deixa de créixer gaudint de l'esport i sense oblidar els bons esmorzars. Rebem amb els braços oberts a qualsevol que vulgui gaudir de bona companyia i de la naturalesa que ens envolta.

 

Actualment disposem de secció de ciclisme, "running" i de pàdel. Volem seguir creixent, estem disposats a obrir noves seccions però no serà possible sense vosaltres, així que animar-vos a formar part del C. I. Blacks & Greens! Comptem a la vora de 100 socis.

 

>> Clica per veure fer la foto gran

BLACKS&GREENS

INFORMACIÓ LEGAL

Carrer de Jaume I, 77  • (08470) Sant Celoni

T. 687 805 305

www.blacksandgreens.com

blacksandgreens11@gmail.com

blacksandgreens@hotmail.com